Menu Luk

Gæsterne begyndte at fryse – Vi fik terrassevarmer

terrassevarmer el

Så nu er sommeren ved at være overe og det er virkelig noget vi kan mærke på vores campingplads.

Vores campister er begyndt at trække sige ind i deres campingvogne og telte og det kan mærkes i forhold til vores salg i restauranten.

Vi har derfor valgt at investere i 10 el terrassevarmer af mærket Solamaigc.

Terrassevarmere var vejen til vores kunders hjerte.

Efter at vi havde investeret i 10 terrassevarmer til vores restaurant, begyndte vi at kunne mærke en øget omsætning igen og det er pga vores ny anskaffe terrassevarmer.

Vi var i starten noget betænkelige ved invester i el terrassevarmer da vi ikke havde nogen erfaring i hvilken varme sådan nogen varmelamper afgiver.

Vi fik monteret vores 10 varmelamper, det var utrolig nemt at montere dem da der var en god vejledning med.

Vi har nu tændt varmerlamperne efter behov og det er en varmekilde som efter blot 2 sek opvarmer de gæster der er inden for 17 m2 af hvor terrassevarmeren er monteret.

Vi har nu også flere gæster som spiser uden for ved vores borde og det er et træplaster for så ser forbipasserende hvor hyggeligt det er at spise i vores restaurant.

terrassevarmer el

Vi vil til hver en tid anbefale restauratør at investere i infrarød terrassevarmer.

Nogen mener at det er lidt generende med de røde lys som afgives fra en infrarød terrassevarmer, det er det måske også, men så skal man huske på at forbipasserende ser at der er terrassevarmer og derfor vælger de din restaurant frem for den der ikke har terrassevarmer monteret.

Vi er meget galde for vores investering i terrassevarmer fra Solamagic da der også er helt op til 5 års garanti på deres produkter.

En Hortus terrassevarmer kan være et godt alternativ

Et alternativ til er en Hortus terrassevarmer som der forhandles her på denne side: https://www.terrassevarmeren.dk/produkt-kategori/hortus-terrassevarmer/

de er en smule billiger en Solamagic terrassevarmeren men det skyldes også at der kun er 2 års garanti på denne terrassevarmer.