Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af kate, d. 19-10-2017
My name is katherin maxuel.This is a very joyful day of my life because of the help Dr.orumila has rendered to me by helping me get my ex husband back with his magic and love spell.i was married for 6 years and it was so terrible because my husband was really cheating on me and was seeking for a divorce but when i came across Dr.orumila email on the internet on how he has helped so many people to get their ex back and help fixing relationship.and make people to be happy in their relationship. i explained my situation to him and then seek his help but to my greatest surprise he told me that he will help me with my case and here i am now celebrating because my Husband has change totally for good. He always want to be by me and can not do anything without my present. i am really enjoying my marriage, what a great celebration. i will keep on testifying on the internet because Dr.Akobe is truly a real spell caster. DO YOU NEED HELP THEN CONTACT DOCTOR Orumila NOW VIA EMAIL:princeorumila01@gmail.com or whatsapp him directely +1 2676522583 He is the only answer to your problem and make you feel happy in your relationship.and his also perfect in 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 BUSINESS SPELL 7 GOOD JOB SPELL 8 LOTTERY SPELL and COURT CASE SPELL.
E-mail:
Skrevet af Firmy z Rzeszowa, d. 18-10-2017
love it
Skrevet af Katalog firm, d. 12-10-2017
The best site I have seen for a long time! Good luck!
Skrevet af Ingrid Krook, d. 21-08-2017
Doordat wij onze oorspronkelijk geboekte camping niet konden vinden hebben wij de nacht doorgebracht op Aars camping. Helaas was de eigenaar al weg, maar mochten we wel in de auto op de parkeerplaats slapen. De volgende ochtend werden we gastvrij voorzien van koffie en hebben we na gebruik van toilet onze reis voorgezet. Door de vriendelijke eigenaar waren we onze nacht al snel vergeten!
Skrevet af Bjarne Høyer 29/7 2017, d. 29-07-2017
Jeg er lige kommet tilbage på Års Camping og jeg kan slet ikke genkende nogle af de kritikpunkter, som Christian har skrevet, jeg kender ham ikke men det er måske ham der blev smidt ud på grund af formeget alkohol.
Jeg har været på toilettet i dag, der var rent, der var sæbe og papir.
På enhver campingplads, er der EEN chef og han bestemmer og hvis man ikke mener at det er ok, så må man bare flytte.
De gange jeg har været her, har jeg aldrig oplevet det der er beskrevet, men jeg ved at der er nogle som har problemer, når de skal betale den årlige leje, selv om datoen er kendt i et helt år, kan de ikke betale, så er der jo kun en vej, da Poul bestræber sig på at behandle alle lige, så skal alle betale eller flytte.
Jeg er ikke for eller imod, men ærlig.
Skrevet af Jonna og Leo Nielsen, d. 26-07-2017
Vi syntes godt om Års camping, som fastlægger.
Der er mange gode og store pladser, med en dejlig store hækker.
Også nogle pæne toiletter, som altid er rene.
Poul som bestyrer er der altid hvis man har brug for hjælp, sød og rar med masser af spydigheder.
Også de andre fastlægger får man en god snak med, hjælper gerne hvis man har brug for det.
Vi kan anbefale Års camping, der har man det godt.
E-mail:
Skrevet af Jens Sørensen, d. 23-07-2017
Hej.
Jeg er fast lægger på Års camping mit første år.
En dejlig plads, der er mange store og gode pladser, pæne og rene touelete,blir gjort rene flere gange om dagen.det er nemt
At komme ind til byen der er gangsti ind til byer 5-10 minutter til midtbyen.
Det er en flink bestyre,altid venlig og hjælpsom.
E-mail:
Skrevet af Birgit kristensen , d. 19-07-2017
Syntes godt om Aars camping det er et godt sted at være med masser af sol og dejlig natur . Ham Povl der bestyrer det er rar og sød . Det er et billigt sted og ikke for dyrt . Der er indtnet på stedet . Man skal bare ratte sig efter reglerne . Knus fra alle 5 4 piger og en tyr.
E-mail:
Skrevet af Ulla og børge, d. 18-07-2017
Hej.
Vil takke for et par hyggelige dage på Aars camping.med en rigtig hyggelig stemning og hjælp fra andre campister med forteltet
Og en rigtig rar campingchef. Er ikke sidste gang vi besøger Aars camping
Skrevet af Jeanette pedersen, d. 18-07-2017
Er i dag på besøg på Aars campin.
Og må sige at jeg elsker at se alle børnene rander rundt og har det sjovt.
Alle er søde og venlige, med massere af smil og latter..
Et dejlig lille fristed.
E-mail:
Skrevet af Winnie, d. 17-07-2017
Nyder mit ophold på Aars camping, man møder altid de andre fast ligger her ude med et smil, folk er fantastisk venlige og hjælpsomme. er der noget man skal have hjælp til er folk der med det samme, samt Poul som arbejder på Aars Campingplads. ros til skyerne her fra :D :D <3
E-mail:
Skrevet af Thomas nielsen, d. 15-07-2017
Hej alle campister på pouls oase, og tidligere campister.

Går udfra straks nogen som ser opslaget her som kan blokke mig at så sker det.

Men alle som vil stå frem, og stå ved pouls horrible metoder på Aars camping og hans snyd, svindel og bedrageri. Samt hans groteske måde drive Aars camping på.

Ja kontakt mig gerne da jeg mandag med masser dokumentation og andre. Vælger tage fat i alt af myndigheder, advokater og styrelser. For få pouls metoder og måde drive Aars camping frem i lyset samt gøre et erstatningssøgsmål klar da Poul skal stå til ansvar for alt det møg han fortager sig.

Kan kontaktes på thomas180977@gmail.com

Har brug for så mange tilkendegivelser som muligt da jo flere vi er jo bedre står vi mod Poul og justesen i den sag som begynder rulle fra på mandag den 17/07-17.

Folk som støtter op om pouls mafia metoder, deres kommentarer frabedes da jeg udelukket støtter op om de folk som ikke har turde sige fra overfor Poul til nu.
E-mail:
Skrevet af Thomas, d. 15-07-2017
Ich hatte ein Problem mit meinem Fahrrad und mir wurde sofort und sehr gut geholfen, außerdem ist das Personal sehr freundlich und zuvorkommemd.
Solch eine Hilfsbereitschaft und Offenheit habe ich selten erlebt!
Besten Dank für diesen schönen und angenehmen Aufenthalt!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Gitte og Lars , d. 15-07-2017
Må sige det godt nok det værste mig og min kone oplevet, aldrig oplevet så ulækre, beskidte og urene toiletter før. Og en campingplads som så forfalden og drevet yderst useriøst. Ingen fasiliteter ja ingen ting er der overhovedet. Camping bestyr tager mod masser sigøjnere som larmer, truer, køre ræs. Yderst ubehageligt. Vi tog fra campingpladsen før tid da alt var under alt kritik og vi vil ikke anbefale nogen tage på Aars camping. Poul camping bestyrer virker som en mand i ubalance og virker stærkt til han ikke har styr på sin campingplads.

Kan ikke på nogen måde råde nogen til tage ophold der. Vores start på ferie er ødelagt og fortryder at vi tog på Aars campingplads. Og meget som vises af billeder på deres hjemmeside er meget misvisende og er ikke som det er i virkeligheden.

Betaling virker meget som der foregår snyd og noget er sort.
E-mail:
Skrevet af Thomas nielsen , d. 14-07-2017
LAD VÆRE TAGE OPHOLD PÅ AARS CAMPING.

Poul snyder, svindler og stikker pengene i egen lomme så han kan pleje sin ludomani på en armet, ude ved lufthavns grillen uden for Aars hvor han næsten dagligt smider penge i automater som han har snydt fra sine gæster. Samt el regninger for folk flest hvis de ikke er opmærksomme vil være alt for høje da Poul stikker dem i egen lomme. Han tager alt ind på pladsen af romaer og sigøjnere som han kan og betaling fra dem er gamle campingvogne og knivsæt, værktøj, grydesæt osv osv osv samt han køre daglig tur på pladsen og kræver kontanter til egen pung på daglig basis. Toiletter er meget klamme og ækle og han gør nærmest aldrig rent kun tømme affalds posen og eller lidt klorin smidt ud på toilettet og så højtryksrenser. Alt bære præg af forfald og en campingfatter som er i store personlige problemer og det tæt på de vilde vesten.
Poul sletter det her straks han ser det, men jeg slev blevet snydt af ham og agter kære sagen mod Aars camping helt til ende han skal stoppes med hans svineri og snyde og true og hva ved jeg af grumme ting den utilregnelig mand kan finde på. Læs endelig på Google de anmeldelser der på Aars camping.

Hold for jeres egen skyld jer væk i kan kun fortryde et ophold på Aars camping.

Mere sandhed omkring Poul og Aars camping vil komme snart hold øje med Google anmeldelser og Aars avis.


POUL SKAL STOPPES.

Andre som blevet snydt og vil med i samlet søgsmål mod ham kontakt mig gerne på
Mail : thomas180977@gmail.com

Jeg vil være tog holder og køre mod ham med alle lovlige midler da jeg ikke kan være med til det vilde vesten han har gang i i hans lille konge dømme han har.

Køre når ham drukket øl på pladsen i sin bil

Han er truende og uhyggelig ingen tør sige noget da han smider folk ud og folks ting hvis nogen våger sige noget negativt omkring de faktiske forhold. Poul er en lavsi ynkelig mand som er nede på et trin hvor folk sjældent kommer.
E-mail: